tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post1056756027820444461..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Запеканка с карфиол / Creamy mustard cauliflowerЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77592555388813816772020-10-08T18:34:30.601+03:002020-10-08T18:34:30.601+03:00И аз благодаря за слънчевия коментар :) Поздрави и...И аз благодаря за слънчевия коментар :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-87153121549042843922020-10-08T15:53:29.152+03:002020-10-08T15:53:29.152+03:00Пак е октомври и пак на дневен ред е карфиолът.
К...Пак е октомври и пак на дневен ред е карфиолът. <br />Колко лесничко и колко вкусно! Благодаря за тази рецепта *****Sunshine4etohttps://www.blogger.com/profile/06113508572110530449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-43698658991127103812018-11-22T12:06:46.406+02:002018-11-22T12:06:46.406+02:00Ех, Лени, каква хубава идея! как не се сетих по-ра...Ех, Лени, каква хубава идея! как не се сетих по-рано! Нищо, следващия път обезателно ще поръся и малко орехи! Усмивки, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-27951970760616064562018-11-22T12:06:01.978+02:002018-11-22T12:06:01.978+02:00Здравей, Станислава. Тъй като карфиола беше много ...Здравей, Станислава. Тъй като карфиола беше много пресен и крехък, а "цевтчетата" на малки части, аз пропуснах. !Честно казано не обичам да ми толкова разварен като вкус, а по-свеж, затова ще оставя вие да прецените за себе си :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52107287383130990972018-11-22T11:21:50.269+02:002018-11-22T11:21:50.269+02:00Наистина чудесна и много лесна и бърза гарнитура Л...Наистина чудесна и много лесна и бърза гарнитура Люси.Вкусно и красиво предложение за този цар на зеленчуците - карфиола.Прилича на човешки мозък както и ореха, затова според мен прекрасно ще се комбинира и поръсен с малко ядки за рацкош.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40311726221946287692018-11-21T16:35:17.054+02:002018-11-21T16:35:17.054+02:00Здравейте,няма ли нужда от малко
бланширане карфи...Здравейте,няма ли нужда от малко <br />бланширане карфиола или не е нужно?Stanislavahttps://www.blogger.com/profile/04974033319416466753noreply@blogger.com